تکنولوژی

ساختار جک درب پارکینگ

ساختار جک درب پارکینگ مهمترین عامل در انتخاب آن برای ورودی هایمان است. امروزه با پیشرفت تکنولوژی تمایل مردم برای برقی کردن درب های پارکینگ افزایش یافته و همین امر باعث شده تا به دنبال بهترین جک برقی از نظر ساختار ، کیفیت و قیمت باشند. مهمترین عاملی که این تمایل را ایجاد کرده این است که دیگر نیازی نیست مقابل پارکینگ خود از ماشین پیاده شده و درب را باز کنیم این کار با یک ریموت محقق شده و با فشردن دکمه ریموت درب باز و بسته می شود.

انتخاب جک برقی برای هر درب متفاوت است که شما می توانید برای انتخاب بهترین جک با مشاوران بنیس دُر تماس حاصل نموده و با بازدید از درب و با درنظرگرفتن تمام زوایا بهترین مورد را به شما معرفی کنند.

اجزای تشکیل دهنده جک پارکینگ

به صورت کلی یک جک پارکینگ از استاتور یا سیم پیچ،دنده برنجی ،رتور و میله ماردون تشکیل شده که البته در جک های مختلف متفاوت است.

استاتور یا سیم پیچ

استاتور یا سیم پیچ بخش ثابت موتور است. استاتور از چند لایه فلزی تشکیل شده که به صورت استوانه های فلزی به یکدیگر متصل شده اند. استاتور یک میدان مغناطیسی تولید می کند.سیم پیچ استاتور در هسته استاتور واقع شده و نیروی مغناطیسی تولید می کند و استاتور را برای یک منبع AC آماده می کند .برای ساخت استاتور شیارهایی روی بدنه آن قرار داده شده که در این شیارها سیم پیچ یا کلاف قرار می گیرند. با اتصال استاتور به منبع AC میدان مغناطیسی به صورت چرخدنده تولید می شود.

رتور

بخش متحرک موتور های الکتریکی رتور جک پارکینگ نامیده می شود. این قطعه از یک هسته و شکاف هایی موازی تشکیل شده این شکاف ها که خود از آلومینیوم و فلزات تشکیل شده اند وظیفه جذب رسانا ها را بر عهده دارند. در انتهای رتور مارپیچ قرار گرفته که می تواند انرژی تولیدشده بوسیله رتور را به چرخدنده برنجی منتقل کند. جنس رتور باید از دنده برنجی مقاوم تر باشد تا در هنگام ضربه به رتور آسیبی نرسد و هزینه های تعمیر شامل رتور نشود.

دنده برنجی

دنده برنجی قطعه ایست در ساختار جک پارکینگ که می تواند نیروی بین دو قطعه را منتقل کند. بدنه چرخدنده برنجی دندانه دندانه می باشد که باعث می شود حین جابجایی روی هم نیروی تولیدشده منتقل شود. رتور داخل استاتور قرارگرفته و می تواند چرخدنده را به حرکت در آورد.

چرخدنده به شفت گیربکس متصل است که می تواند حرکت چرخدنده به میله ماردون را منتقل کند و آن را به حرکت در آورد. میله ماردون مانند یک پیچ مهره ماردون را جلو و عقب می کند مهره ماردون هم که به شفت متصل است با حرکت شفت باعث باز و بسته شدن درب پارکینگ می شود.

میله ماردون

میله ماردون به شکل مارپیچ است و رفت و برگشت موتور جک را محقق می کند. به شفت گیربکس متصل است و پیستون جک را به حرکت در می آورد.

1 دیدگاه در “ساختار جک درب پارکینگ

  1. سلام، این یک دیدگاه است.
    برای شروع مدیریت، ویرایش و پاک کردن دیدگاه‌ها، لطفا بخش دیدگاه‌ها در پیشخوان را ببینید.
    تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × دو =